Yeni Ek İş Fikri

Yeni Ek İş Fikri

Normalde çalıştığınız işinizden ne kadar maaş aldığınız aslında çok da önemli değil, doğru ve yeni ek iş fikiri bulmak ve bu yeni karlı ek iş fikirlerini uygulamaya koyarak sonunda tamamen serbest ek işinizden meslek sahibi olmak, büyük kazançlar sağlayarak ve sağlam maaş alarak başkasının yanında görev yapmaktan daha karlı olabilir.

Girişimcilik yolunu seçerek yeni ek iş fikrinize göre çalışmak, sabah 8 akşam 6 meslek sahibi olmaktan şüphesiz daha risklidir. Çünkü daha fazla fedakarlık yapmanızı gerektirir . Bunun yanında, kendi kendinizin patronu olmanın ve yeni iş fikrinizle günlük işinizde olabileceğinden çok daha fazla gelir elde etme yolunda ilerlemenin yaşam tarzı olan avantajları farkettiğinizde buna değeceğini anlayacaksınız. Biraz yeni, karlı, yeni ek iş fikirleri konuşalım.

Halihazırda yüzlerce hatta binlerce yeni iş fikri olduğu için, zamanınızı ayırabileceğiniz doğru iş fikrini ortaya koymak bir hayli zor olabilir. Özellikle de sabit işinizden fazla zaman kalmıyorsa sabit işinizi etkilemeyecek şekilde  iyi bir ek iş fikri gerekir.

Grafik Tasarlayarak Para Kazanma

Grafik tasarımda lise ya da önlisans düzeyinde bir temele sahip olmak kesinlikle faydanıza olacaktır. Bunun dışında  udemyde birçok ücretsiz yada çok cüzi ücretle eğitimler var bu eğitimleri alabilir ve grafik tasarımın temellerini kimseye ihtiyaç duymadan kendi başınıza öğrenebilirsiniz.

Daha kolay ulaşabileceğiniz   Stencil ,Visme ve Adobe Illustrator  gibi araçlar bunu sizin yerinize yapıyor; böylece bir çok insan tasarlama, biraz yaratıcılık ve motivasyon gibi şeyler yaparak ek gelir elde edebiliyor. Ya da resimlerle alakalı  photoshop gibi konularda bazı ek yardımlar arayan yerel bir girişim, küçük işletme sahibi veya fotoğrafçı ile çalışabilirsiniz.

Web Tasarımı Yaparak Para Kazanın

Web tasarımcıları yani frontend geliştiriciler teknoloji şirketleri için inanılmaz derecede önemlidirler. Bu yüzden freelancer çalışan bir web tasarımcısı olmak bugünün en iyi ek iş fikri olabilir. Web tasarımı yazılım ile alakalı en kolay şekilde öğrenebileceğiniz bir şeydir. Bu bir web sitesini kullanan kişiler için güzel, değer  göz zevki odaklı bir deneyim yaratmaya olmakla ilgilidir. Web tasarımına ait temel kitaplar eğitimler ve kurslar her zaman işinize yarayacaktır, HTML & CSS Bootstrap öğrenmeniz  bununla birlikte Tasarım ve Web sitelerinde dolaşmakta ilham almanız açısından fayda size  sağlayacaktır.

Yorum Yap