Hafta Sonu Ek İş Seçenekleri

Hafta Sonu Ek İş Seçenekleri

Hafta sonları kimilerine göre dinlenme, ihtiyaç sahibi olan kısım adına ise ek iş fırsatları demektir. Haftanın 5 günü kazanmış oldukları yeterli gelmeyen kişiler pazar ve cumartesi günlerinde part time çalışarak ek gelir elde etmektedirler. Özellikle ev hanımı, öğrenci ve işçi kesimi hafta sonlarını güzel bir şekilde değerlendirmek adına iş seçeneklerini araştırmaktadırlar. Bu iki günlük çalışmayla beraber kazanç sağlamayı düşünen gençlerimiz adına ek gelir fırsatlarını da ayrıntılı olarak ele aldık. Sizlerde hafta sonlarında çalışmayı düşünen kişilerden iseniz sitemizi takip ederek faydalanabilirsiniz.

Hafta Sonu Yapılabilecek Ek İş Seçenekleri Neler?

Şehir dışında okuyan pek çok öğrencinin okul ihtiyaçları yüzünden çalıştıklarını biliyoruz. Bunun haricinde tek bir maaşla geçinemeyen pek çok kardeşimiz de hafta sonlarında iş bularak günlük belirli bir kazanç elde etmektedir. Peki yapabilecek cumartesi pazar iş fırsatları neler gelin bir ona bakalım. Öğrencilerin genel olarak tercih ettikleri özel günlerde, düğünlerde garsonluk ve fast food gıdalarının satılmakta olduğu yerlerde çalışabilirsiniz. Hafta sonları broşür dağıtmak, yarım gün olarak çalışmak, organizasyon şirketleri üzerinde görev almak, işportacılık yapmak, birkaç saatliğine ürünler satabilirsiniz. Bu ve bu tarzda birden fazla alan üzerinde kendinize uygun bir ek iş fırsatı bulabilirsiniz.

Organizasyon Şirketlerinde Günübirlik Olarak Çalışmak

Günümüzde sünnet, mevlit, evlilik, nişan, yaş günü gibi özel günler içerisinde kazanç sağlamak oldukça mümkündür. Bunun yanı sıra kına gecelerine müzisyen, oyuncu, dansçı gibi birkaç tane alan üzerinde görev alarak da kazanç sağlayabilirsiniz. Burada önemli olan sizlerin yeteneğinizin ne yönde olduğunu iyi bir şekilde bilmenizdir. 

İyi zeybek oynayan kişiler adına birkaç kişilik ekip oluşturularak düğünler içerisinde 1 saatliğine de olsa güzel paralar kazanabilirsiniz. Genç kızlarımızda ise şimdiki kına geceleri içerisinde figüran cariye ve lüks taht istemektedir. Kimi düğün salonları bu istekleri karşılarken kimi düğün sahipleri ise bu isteklerini anlaşmalı olan organizasyon şirketleri tarafından temin ederler. 

Bu bahsettiğimiz tarzda bir yeteneğiniz bulunuyorsa saatlik olarak 100 TL’yi oldukça kolay bir biçimde kazanabilirsiniz. Başvuru için ise organizasyon şirketlerini dolaşmanız yeterlidir.

5 Yorum

  1. melekdeniz9221
    Temmuz 6, 2022

    Sayfaniz sayesinde bir çok iş ilanına.ayni anda göz.atsbiliyorum detaylı ve açıklayıcı bir şekilde anlatım yaomis olmanızda gerçekten çok işe yarıyor benim çok işime yaradı gerçekten herkese tavsiye ediyorum .

  2. egul353
    Temmuz 6, 2022

    Bu iş bulma sayfası sayesinde kafamda kurguladığim işlere kolaylıkla ulaşabiliyorum. Ve bir öğrenci olarak haftasonu ya da yarı zamanlı iş bulma konusunda birçok iş ilanını da sizin vasıtanızla kolayca görebiliyorum teşekkür ederim

  3. mahmut_kaynakoglu
    Temmuz 6, 2022

    sizin gibi ek iş imkanları sunan siteye ilk kez denk geldim..çok faydalı oluyorsunuz bence insanlara emeğinize sağlık

  4. afrado89
    Temmuz 6, 2022

    Sayenizde hafta sonu ek iş yapmak için zaman gecirecegim teşekkür ederim çok güzel bilgiler var işime yaradı herkese de tavsiye ederim arkadaslarıma da önerecegim bu yararlı siteyi

  5. eaynur562
    Temmuz 14, 2022

    gerçekten ek iş bulma konusunda kafamda bir sürü soru vardı sitenizdeki çoğu blogu okudum ve kafamdaki soru işaretleri yavaş yavaş yok olmaya başladı bu kadar faydalı ve çok yönlü bir ek iş sitesine ilk kez denk geliyorum teşekkür ederim.

Yorum Yap