Evde Eldiven Keserek Ek Gelir Elde Edin

Evde Eldiven Keserek Ek Gelir Elde Edin

Son zamanlarda evde yapılan işler aracılığıyla pek çok insan gelir elde ederek para kazanmaya başladı. Özellikle sabit bir işte çalışma fırsatı olmayan yeni mezun olan gençler, ev hanımları, üniversite öğrenciler bu işler sayesinde para kazanabilir. Bununla beraber belirli bir yaştan sonra da emekli olan kişiler bu tarz evlerde ek iş yaparak para kazanır ve gelir elde eder.

Evlere ek iş veren şirketler aracılığıyla oldukça basit paketleme işleri, katlama ya da kutulama işleri yaparak gelir elde etmeniz mümkündür. Bunların haricinde birde büyük fabrikaların, oyuncak veya tekstil yada teknoloji firmaları tarafından verilen işler de yer almaktadır. Örneğin ilanımız üzerinde bahsedecek olduğumuz elde kesme işleri de bu örneklerden bir tanesidir.

Hemen hemen Türkiye’nin bütün şehirlerinde tekstil atölyeler, tekstil fabrikaları, tekstil firmaları bulunmaktadır. Her firmanın üretim bölgesi farklı olabileceği üzere birçoğunun üretim kısmı da deri, kumaş ve kot üzerinedir. Fabrikalar gelen siparişler ve talep doğrultularında üretimleri üzerinde farklılık yapabilmektedir.

Eldiven keserek nasıl para kazanılır? 

Tekstil firmaları, imalat kısmına geçmeden önce malzemelerin kesimi ve yıkaması gibi işlerin tamamını hallederek hazırlık sürecinde olurlar. Eldiven imalatına geçecekleri sırada bu tarz hazırlıkları yaparak imalat üzerine başlamadan önce bütün işlemlerini bitirirler. Eldiven imalatından önce de eldiven kalıplarına göre kumaşların dikime hazır olması, kesilmesi gerekmektedir. 

Hazır eldiven kalıpları üstüne kumaş parçalarını beşli veya üçlü adetler şeklinde koyarak makas aracılığıyla kesim yaparak dikime hazır hale getirilir. Sizlerin de evde yapılabilecek olduğunu tam olarak bu tarz işlemlerdir. Firmalar sizlere eldivenlerin birbirlerinden farklı olan kalıplarını verecektir. Kumaşları belirtilen sayılarda bu kalıpların üstüne koyarak makas aracılı ile kalıbın dışına çıkmadan doğru bir şekilde keseceksiniz. Daha sonra kesmiş olduğunuz kumaşlar üst üste konularak firmaların size verecek olduğu iplerle bağlayarak teslimatı hazır bir hale getireceksiniz.

Eldiven kesme işi ne kadar kolay olarak gözükse dahi, tekstil firmalarından gelecek görevli, düzenli bir şekilde işi denetleyecektir. Böylecek işin düzgün olup olmadığı hakkında yardımcı olacaktır.

1 Yorum

  1. konum8586
    Temmuz 14, 2022

    Bende bu site sayesinde bu yazıyı okuyarak ek iş kaynaklarını buldum harika bir fırsat özellikle pandemi döneminde çok iyi gitti güzel kaliteli ve güvenilir bir yazı olmuş emeği geçen herkese teşekkür ederim daha fazla daha uzun yazılarınızı mutlaka bekliyorum takipteyim

Yorum Yap