Evde Ek İş Paketleme

Evde Ek İş Paketleme

Birçok ev hanımı kendi ailesine destek olmak adına evde ek iş yaparak kazanabilmek istiyor. Aynı zamanda birçok üniversite öğrencisi de ailelerine yük olmamak ve okul harçlıklarını çıkarabilmek adına ek işlere başvurmaktadır.

Evde ek iş olarak yapılabilecek olan pek çok iş fırsatı bulunmaktadır. Bu iş çeşitleri içerisinde öğrencilerin ve en hanımlarının en sık tercih ettiği işlerden birisinin de paketleme olduğu bilinmektedir.

Sizlerde evde plastik bardak paketleme işini yaparak aylık 1500 ile 2000 TL arasında para kazanabilmeniz oldukça mümkündür. Bazı evlere ek iş fırsatı sunan firmalar düzenlik olarak çalıştığı insanlara SSK bile yapmaktadır. Sizlerde eviniz üzerinden plastik bardak paketleme işini yapmayı istiyorsanız bu tarzdaki ilanları kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Evde Plastik Bardak Paketleme İşi Nasıl Yapılır?

Plastik bardak paketleme işini veren şirketler, gelen başvuruları özenle ve titizlikle değerlendirip karar verirler. Karar verdikten sonra da başvuru sahiplerine dönüş yaparak adres bilgilerini alırlar. Daha sonra işin verileceği adrese giden iş veren şirket, gerekli olan malzemeleri işi yapacak olan kişiye sayılı şekilde teslim eder. Plastik bardak paketleme işinde bulunan malzemeler aşağıdaki gibidir:

  1. Eldiven
  2. Plastik ya da karton bardak
  3. Paket Lastiği
  4. Şeffaf Ambalaj Poşeti
  5. Paketlerin dizileceği büyük karton paket kolileri

Verilecek olan bu ekipmanlardan sonra iş veren şirket paketleme işinin nasıl yapılacağını çalışacak olan kişilere ya da kişiye tarif eder. Her bir ambalaj poşeti içerisinde 50 tane dizilecek şekilde bütün detaylar ayrıntılı bir şekilde anlatılır. Eksik dizilen paketler adına firma ödeme yapılmayacağını en başından belirtir. İş veren şirket titiz ve düzenli bir biçimde işini teslim almak ister. Firma verilecek olan işleri her gün veya 2 günde bir gelerek evinizden teslim alır.

Paketleme İşinden Ne Kadar Kazanç Sağlanır?

Bu tür plastik bardağın paketleme işlerini veren şirketler genel olarak paket başına belirli bir ücret öderler. Paket başına genel olarak 1 TL ücret verirler. 10 paket lastik bardak paketlendiği zaman 10 TL kazanırsınız.  100 paket bardağın paketlenmesi halinde günlük olarak 100 TL kazanırsınız.

Yorum Yap